Blogger Backgrounds

Oct 1, 2011

____dOwN_____

assalamualaikum.. 
kenapa down? hurm.. xde pape.. sebab awal-bulan nie, biasa lah.. mood x stable lagi. jadi kejap nak marah, kejap nak nangis, kejap nak merajuk, kejap nak happy.. sewel x? agak ah.. tapi, x leh nak tepis ah.. dah itu yang aq rasa, nak buat macam mane kan? betul x? hurm, hari ni, nak cakap pasal dua benda. nak cakap pasal kawan-kawan kat facebook dan juga of course yang tercinta, my Syafiq buchuk! nak tau cerita yang mane satu dulu? yang pasal kawan-kawan ker pasal lvoer? pasal kawan-kawan dululah.. sebab kawan-kawan ni yang buat aq terasa sangat..
 hurm.. pasal kawan-kawan.. puncanye dengan status facebook aq. bukan nak kata apa, rimas sikit ah.. aq x cakap diorang jer pun. aq nak cakap pasal sepupu aq yang sorang tuh. dia tuh, kalau buat status mesti tentang balak dia. yang kawan aq nie pulak, mesti nak cakap pasal gf diorang. kalau x cakap pasal gf diorg pun, diorang akan cakap pasal diri diorang sendiri tapi, akan men komen diorang berdua jer, yang lagi satu pulak, men wall-to-wall berdua.. ish.. ni buakn pasal apa.. aq sebagaia kawan, nak datang interfere pun dah macam takut-takut kott.. sebab dah rasa-rasa macam mengganggu conversation diorang. tuh jer. bial aq cakap, x puas ati pulak.. yang sakit atinyer, kawan baik aq pun tegur aq.. ada yang lagi sedap, dia duk cakap " wall diorang, apa ada hal??" ni buakn masalah apa.. ni masalah kawan xde space kott..and dah macam mengganggu privacy diorang kott.. hurm, aq nak melantak cakap banyak-banyak kat sini pun xde gunanyer. sebab buakn diorang baca. yang penting, aq nak cakap, siapa makan cili dia yang terasa pedasnyer!

now, going to my syafiq's part.
ni lagi sorang.. haish.... bermasalah! this lately berubah betul perangai dia. moody memanjang. bila call, cakap pun sepatah dua.. hurm.. tapi, aq x terasa ati pun dengan dia.. yelah. bila dah sayang, kentut pun aq bau wangi.. tp, dalam hal ni, xde kene mengena dengan kentut or berak. ni perihal tingkah laku dia yang luar biasa. salah aq ker? kenapa aq tanya? yelah.. this lately, aq asyik marah-marah dia jer. merajuk ah. tapi, aq marah-marah pun, xde ah amik serius sangat. nanti aq main merajuk-merajuk dengan dia.. means, aq x pernah marah sangat-sangat ah. cuma ni kes semalam. dia janji, tengah hari tuh dia nak call, aq tunggu time aq gap, dia xde call pun. aq sabar lagi. pastuh, dia call kejap, dia janji malam pukul 12 dia nak call, tapi, aq tunggu punyer tunggu, punyer tunggu, punyer tunggu, dia x ada pun call.. bila aq call, disaster lain yang angkat. dia cakap, syafiq pergi main futsal, see! men futsal x bagitau pun. aq tunggu bagai nak rak, dia leh x call. bila pagi tadi dia call, aq ada perasan dia call and text aq. hailoh..~ bila aq mesej dia, marah-marah sikit buakn dia nak pujuk. pujuk pun, macam xde mood jer. hurm, bila aq call, dia citer dia mmg xde mood. macam-macam hal dia hadapi.
citer pasal skype malam jumaat lepas. macam sh*t! kawan dia buat aq macam apa pulak. s**l dowh. benci gila! tapi, aq berani bating ah, kalau aq tau time tuh jugak, memang aq akan buat sampai aq nampak wrestling free ah kat skype tuh. this is about my pride kott!! btw, aq mengharapkan syafiq menjaga segala kehormatan aq.......... 
wassalam.

3 comments:

  1. dy frust sal drama y jdy hancur smlm ..xtya la amek aty

    ReplyDelete
  2. really?? ada jugak dengar pasal benda tuh.. tapi, dun worry.. x amik ati pun.. thanx. :)

    ReplyDelete