Blogger Backgrounds

Oct 15, 2012

Chicago live in KL

nak tau tak? semester baru dah bermula. penat tak penat ah ulang-alik dari MSU. lepastu, setiap kali balik mesti merempuh traffiq jam. memang syiookkk... sebab dapat chance dengar LITE.FM lame2.. lebih2 lagi bila dengar love songs dia. memang 80's punyer retro ah.. layan jiwang tau x?? okayh. kalau nak try dengar lagi best, layan love zone on every  night from 10pm - 1am. seems like u will had a greatest dream whenever u sleep in this ZONE!
sebut citer pasal retro-retro ni, azreen nak cakap. rupa-rupanya Micheal Learns To Rock ada datang Malaysia bulan Jun 2012 harituh yer??? wat the hell?? kenapa aku miss peluang yg tersangat lah keemasan tuh??? MLTR!!!! memang gila ah kan kalau dapat pergi show dia.. suka gila kat lagu dia "25 minute to late". yelah.. lagu yg dinyanyikan kat someone yg dia terlepas!

haaa... xpelah. for your infromation, i ada dengar yg Chicago nak dtg Malaysia jugak. nak wat show kat KL.

i asked Shazwan to buy me ticket. than, he said, how much? is it same harga dgn tiket bola kat Stadium Shah Alam??? WAT??? RM15??? baby!!!
i am talking about the singer yg dah bertahun jadi penyanyi and sangat digeruni bukan setakat I, tapi, ayah I, artis2 yg baru sekarang ni pun mesti takut dengan artis ni.. diorang ni evergreenn!!! takkan harga tiket semurah tu baby???!! okayh b! i will never ask u to buy me tickets anymore!