Blogger Backgrounds

Oct 23, 2011

selamat tinggal?

awak.. saya rindu awak. tapi, saya kene kuatkan semangat. saya faham. situasi kita berbeza sekarang.

sincerely, saya rindu suara awak. saya nak dengar suara awak. tapi, awk sendiri yang x nak cakap dengan saya. saya rindu nak berbual lama-lama dengan awak. berbual malam-malam sebelum saya tidur. saya rindu awak panggil saya hamster. saya rindu nak dengar awak cakap sayang. saya rindu nak dengar awak cakap rindu. saya rindu nak dengar awak nyanyi untuk saya. saya rindu nak manja-manja dengan awak. saya rindu nak skype dengan awak. saya rindu nak show pose yang selalu saya buat kat awak.

saya dah nak hilang awak. awak dah nak lari. saya x nak ending macam nie. saya x nak semua ni. saya rindu awak. tapi awak, kalau malam ni saya mati, saya nak awak ingat, yang saya cuma sayang awak. saya tunggu awak sebelum saya tidur. saya sayang awak. saya nak awak yang dulu. tolong kembalikan awak yang dulu.

memang betul kata orang. sebelum seseorang tu dapat kita, dia akan buat apa saja yang terbaik untuk kita, untuk dapatkan perhatian kita. tapi, bila dia dah dapat kita, dia x kan buat tu semua. kadang-kadang menyesal sebab serahkan sepenuh hati kat dia. sebab kalau x, mungkin dia masih buat perkara yang dia selalu buat dulu. saya jatuh hati semasa dia cuba pikat saya. selepas tu, dah xde lagi dah. dia dah x macam dulu.

p/s : saya nak muhd syafiq yg dulu. at least, klu sy mati, sy puas ati sbb syafiq yg sy rindu dah kembali. salam

No comments:

Post a Comment