Blogger Backgrounds

Oct 13, 2011

UNTITLED!

FINE!!!
hari ni bukan hari yang best bagi aku. mane tidaknyer! assignment tambah lagi dua. cam sh**! pastu, datang class, lect cari pasal. bangang gila! budak nursing perangai cam babi, tidur dalam class boleh pulak! yang kami budak2 MA nie, cakap sikit pun nak cari pasal ker? sial lah weyh! bangang! kau punyer gaji tuh, mak bapak aku yang bayar mangkuk! bukan kerajaan! sial lah! memang benci gila! konon-konon xd mood pulak. ah! kalau kami bawak masalah ni ke pihak atasan, tentu kau akan put all the blame on us! tapi, kau kene fikir! kami akan bertindak dengan lebih mengganas. huarghhh.... bila aku dah down macam nie, ingat nak lepas tension dgn gayut jap. ni lagi satu masalah. call banyak kali x angkat2. mesej x reply. satu cerita pun x update kat aku. jadi, korang rasa, patut x aku berangin?? memang patut! kalau busy cakap busy! aku x kacau ah. ni satu benda pun aku x tau. tau2, call x angkat, mesej x reply. twitter update pulak! argh.. benci ah aku! sumpa xde mood! assignment tajuk apa ke benda aku x faham. argh.... terima kasih ah! 

No comments:

Post a Comment