Blogger Backgrounds

Sep 23, 2012

tsetal-latest


dah berapa kurun entah x update blog ni. pagi tadi, pembaca setia ada komen dah lama x update. hahaha. bukan x nak update. tp, kepala otak ni dah lama x develop tu yg xde benda baru nak update. yelah2. i update okayh.
oh yer. fyi, yg pertama sekali i nak bgtau semua, fon sony i rosak. so, maxis number is not available untuk sementara  waktu lah kayh. 
yg second, sem kali ni azreen cuti sem sampai 5 minggu. percaya tak? huahuahua.. seronok tau! pastu the best part is whenever i punyer group of MA pergi buat community service kat hospital bahagia tanjung rambutan. best gile kawasan dia. tenaaaangg!! peduli lah org nak kata sane banyak hantu ker apa. yang penting, tempat tuh memang 'oldskul' + tenang! 

balik dari sane, kitorang singgah ke lost world of Tambun. memang heaven ah percutian sem kitorang kali ni. oh yer. next activiti kitorang, kitorang akan buat service yg lebih kursang same mcm tu dekat Bukit Bintang. kitorang akan edarkan 'Red RibbOnS' to public as antidadah. tau kan??? hohoho.. x sabar rasanya. 

tapi yang paling x sabar sekali i nak start sem baru dengan life baru. x nak ada banyak parasite. AND, gugup menunggu result.

nak cerita pasal Mr. Shazwan. dia tuh..ish..x tau ah.. complicated. yeah! lebih complicated dari alcohol metabolism. ngeh!

haish! complicated, complicated pun, dia lah pengarang jantung i okayh! cerita pasal pengarang jantung, i rasa this lately, tak banyak yang i buat untuk dia. dulu banyak yg i buat untuk dia. tapi, this lately mcm x de perasaan bersalah jer bila jumpa dia. yelah. dah lah banyak buat salah. tapi, bila jumpa buat muka paling toya jer. the one yg i x pernah lupa is love note. yeah! love note tu....alaaa...yang penuh dengan madah2 cinta tuh. u know kat mane selalunya i sembunyikan benda tuh buat surprise dia? hehehe.. kat fon dia lah. kat BB dia.. hurm. love note i, so far x pernah kaler lain. mesti kaler MERAH! scarlette gituh! 

watever it is, untuk shazwan, i memang sayang u! okayh. for the rest, i love u too!! :P 

"bawalah pergi cintaku. ajak kemana kau mahu. jadikan temanmu paling kau cinta. disini ku pun begituh. terus cintaimu di dalam hatiku sampai waktu yang menentukan kita nanti."


p/s: i would like to dedicate the song from Celine Dion with ''It's all Coming Back To Me" to all my readers. mmuah!