Blogger Backgrounds

Apr 18, 2011

Cub!C aRRoW

adda masih lagi berjalan dan berjalan..
masih lagi mencari identiti sebenar..
dan semestinya adda masih lagi mencari teman hati yg sesuai dan sepadan buat adda.


sepertimana kamu semua,
tentu punya kamu punyai keinginan yg sama.
keinginan dalam memiliki kekasih hati..
semestinya, yg terbaik dalam pemilihan.

begitu juga dengan adda.
adda masih lagi mencari si dia yg berjaya tarik hati adda.
tapi, still no one.

adda mengaku,
this lately ada rapat dengan beberapa org.
tapi, adda x pasti, 
samada mereka tu betul2 ikhlas rapat dengan adda atau 
hanya sekadar mengisi ruang kebosanan.

macam yg kawan2 dah sedia tau, 
sebelum nie, 
adda dah pernah kecewa dek kerana hanya layanan tatkala si dia bosan.



jadi, 
adda dah x nak terperangkap lagi dengan si 'sweet talkers' nie..
adda nak lebih berhati2.
dan dalam masa yg sama, 
adda nak tgk sejauh mana layanan yg sedia ada adda dapat nie.

buat masa sekarang,
adda x nak ada pape perasaan kat sesiapa 
sehingga adda dapat jumpa teman untuk adda.. 
kerana addda percaya,
adda cahaya di hujung jalan sana tu.


Apr 6, 2011

6 bulan yg lepas

Adda menangis sejak dua hari yg lepas..
mungkin sebab Adda punyer mood x stabil kot..
biasalah.. awal2 bulan kan..

hurm, yg penting,
Adda terigtkan dia..
sebab tue Adda nangis..
Adda rindu dia..
kebetulan fon Adda dah ok..
jadi, segala mesej yg lepas2, 
Adda dpt baca semula..

mcam2 kenangan lama yg muncul semula dalam ingatan Adda.
Adda rindu dia..
Adda susah nak lupakan dia..
dia mmg senang lupakan Adda.

Adda masih igt time Adda date dgn dia..
waktu dalam kereta, ada satu lagu (Lucky-Jason Mraz n Colbie Callat)
we both nyanyi n bila part chorus;
'lucky i'm in love with my besfren',
we stop suddenly..

n selain dari tue, 
Adda ingat semua kenangan bila Adda bersama dgn dia kat pantai..
Adda sangat2 rindukan dia.. 
rindu bila chilling out dgn dia..
suka lawak dia..
suka tgk gelagat dia..
suka dia dengki Adda..
Adda suka bila duduk dengan dia kat batu2 tue.
dia suka main dgn siput..
dia suka dengki Adda dgn siput2 tue..
yes!
Adda rindu sangat2 dengan dia.. 

Ya Allah,
bawa lah dia pergi jauh dari ingatan hambaMu ini..
aku mohon kepada Mu.
aku perlukan ketengan dalam  kehidupan baru nie..

.
hope u success always.. 
n happy always lah yer..

perpisahan ini...

hanya lagu yang menjadi ingatan,
hanya lagu yang menjadi kenangan,
seandainya masa itu kembali semula,
inginku memiliki lebih dari itu..