Blogger Backgrounds

Apr 6, 2011

6 bulan yg lepas

Adda menangis sejak dua hari yg lepas..
mungkin sebab Adda punyer mood x stabil kot..
biasalah.. awal2 bulan kan..

hurm, yg penting,
Adda terigtkan dia..
sebab tue Adda nangis..
Adda rindu dia..
kebetulan fon Adda dah ok..
jadi, segala mesej yg lepas2, 
Adda dpt baca semula..

mcam2 kenangan lama yg muncul semula dalam ingatan Adda.
Adda rindu dia..
Adda susah nak lupakan dia..
dia mmg senang lupakan Adda.

Adda masih igt time Adda date dgn dia..
waktu dalam kereta, ada satu lagu (Lucky-Jason Mraz n Colbie Callat)
we both nyanyi n bila part chorus;
'lucky i'm in love with my besfren',
we stop suddenly..

n selain dari tue, 
Adda ingat semua kenangan bila Adda bersama dgn dia kat pantai..
Adda sangat2 rindukan dia.. 
rindu bila chilling out dgn dia..
suka lawak dia..
suka tgk gelagat dia..
suka dia dengki Adda..
Adda suka bila duduk dengan dia kat batu2 tue.
dia suka main dgn siput..
dia suka dengki Adda dgn siput2 tue..
yes!
Adda rindu sangat2 dengan dia.. 

Ya Allah,
bawa lah dia pergi jauh dari ingatan hambaMu ini..
aku mohon kepada Mu.
aku perlukan ketengan dalam  kehidupan baru nie..

.
hope u success always.. 
n happy always lah yer..

perpisahan ini...

hanya lagu yang menjadi ingatan,
hanya lagu yang menjadi kenangan,
seandainya masa itu kembali semula,
inginku memiliki lebih dari itu..


No comments:

Post a Comment