Blogger Backgrounds

Sep 29, 2011

JELOUS?? Mesti ah!

huarghhh.... tired=penat=letih!
dah pukul 5 lebih... baru jer balik dari class... dari pagi pukul 8 sampai sekarang ni baru balik.. tapi, still untung dapat balik pukul 5. masa mula-mula, class habis pukul 8 kott..
bila kepala otak dah penat, bosan dengar lecturer bebel-bebel kat depan tentang history taking ah, itu ah.. ini ah... responsibility kita ah tentang MA.... bla.. bla... n blaaa, waktu tu jugak kepala otak aku yang tepu dah tahap air 100ml+ gula sekati ( memang x larut lagi dah), di sini khayalan mula menjelma.. hahahaha.. waktu ni jugak kepala otak aku terbayang orang yang jauh kat utara tuh dekat di sini.. aaaaamboi! jauh melamun? apa nak buat? dah itu yang paling dekat di hati! nak wat macam mana? makan ingat dia... minum ingat dia.. mandi ingat dia.. sembahyang ingat dia.. eh, silap! sembahyang ingat Tuhan.. time doa jer ingat parents n dia.. ngeee... belum nak tido lagi.. memang kompom2 ingat dia ler..~ pastuh, tido, depends.. kalau ada rezeki, jumpa ah dalam mimpi.. kalau x, xde.. bangun2, terus check fon.. buchuk tido lagi ah tuh~.. hahahaha.. bila khayalan mula menjelma, mula beban naik sampai kepala.. rindu tahap luar alam.. sampai petala kelapan! WTF???!!
grrrr...waktu ni juga mula berangan macam-macam.. ngeee.. alangkah indahnya petang-petang begini dapat melelapkan mata? lagi best-gila-gempak dapat lelap dengan yang tercinta.. FULLAMAK!!! jangan cakap ah.. HEAVEN!!! hahahaha... 
balik-balik jer dari class tadi, ada event kat u-Plaza.. kat depan tangga pavillion MSU. panas.. grrr.. nak balik rumah denga berjalan kaki. payung tarak! payung rosak.. hish.. nasib ada shawl. apa tunggu lagi? buat "sunblock" ah! hehehehehe.. turun2, nampak ada couple duduk kat belakang tiang. dengan ditiup angin sepoi2 taufan, rambut awek tu terbang mengurai disisi balak dia. *apa motif aq citer nie?? sabar ah! baca ah dulu*... sambung~ haaa.... yang buat aq jeles gila kat diorang ni, balak dia, men gitar nyanyikan untuk gf dia.. pergh... kalau nak tau, salah satu ciri lelaki idaman aq adalah dia seorang jiwa muzik.at least dia pandai main salah satu instrument yang boleh buatkan dia tuh lebih istimewa dari yang lain dan dia boleh hidubrkan aq. mungkin sebab darah yang mengalir dalam tubuh aq nie ada separuh darah cintakan muzik, mungkin sebab tuh kott, aq lebih kepada tu. cuma, biasa ah.. mak aq larang aq berjinak dengan muzik-muzik nie. 
jadi, yang menjadi masalah disini apabila aq menjadi sangat-amat-terlalu cemburu kat couple ni!!! sebab?
  1. balak dia mainkan lagu untuk dia beb! siapa x jeles? sumpa jeles!
  2.  dia boleh duduk sebelah bf dia.. *untungla~ bf dekat!!!!
  3. diorang sangat romantik.. penat2 pergi class, lepak-chill dgn couple
hailo~ nak buat macam mane kan sayang? kita x mampu~ sepertimana yang awak cakap, lagi baik kita duduk jauh macam nie. x selalu jumpa. kalau selalu jumpa, nanti kita bosan. pastuh, kalau kita x selalu jumpa, kita akan rindu.. bila dah rindu uth kita kumpul, sekali-sekala jumpa, kita lepas rindu puas2. kan?? huarghhhh... tapi sayang, nak tunggu hari pelepasan rindu tuh yang saya x sanggup tuh.. xper2...ada jodoh x kemana. pesan saya, jangan nakal2! jangan menggatal! jangan merempit! jangan merokok! jangan poteng class! naaa.... che sayang hang! hahahaha... lurve u so much ah! 

p/s to u: 

 without any regrets, i am awesomely thankful that within the brightest moment of my life... you accepted me and realize that there's still the most shining light ahead...


2 comments:

  1. huuuu....sye pown syang kt awk jgak....dun wrry dear....when the time comes around,we will meet....eventhough we didnt nominated as best couple,me myself feel that u r my soulmate....luv u tembam!!!

    ReplyDelete
  2. luv u too~~~~ i luv u is not forever.. bcause, forever is not long enuf for me to luv u syg!!!

    ReplyDelete