Blogger Backgrounds

Sep 24, 2011

to my Buchook

hey buchook~
awak tau x hidup saya serabut?
awak tau x hidup saya x tentu arah?

hish..
saya dah x tau ah nak wat acane..
saya rindu awak..
rindu sangat-sangat..
dah berapa hari kita x jumpa?

saya rindu awak..
saya rindu nak tengok awak buat lawak depan saya..
saya rindu nak dengar suara awak dengki saya *live..
saya rindu nak tengok gelagat awak semua tu ah..
lagi saya rindu nak jalan dengan awak n pimpin tangan awak.

rindu gila!!!
saya memang jahat..
saya mengaku..
saya ada banyak skandal dengan lelaki sebelum nie..

tapi, sejak saya mula serius dengan awak, 
saya rasa tangan saya dah x sudi nak membalas semua text orang lain.
tangan saya kesana-kemari hanya ada fon yg satu tu jer sy bawa..
sebab saya tau, kalau fon tu berbunyi, x kan ada orang lain..
awak sorang..
fon maxis saya akan selalu tinggalkan sebab saya x kan akan angkat call orang lain..
kalau parents sy call x dapat, dia akan call DiGi number..

buchuk..
awak dah ubah hidup saya..
awak dah buat saya jadi macam mula2 bercinta..
masa mula2 bercinta saya x pandai nak curang..
macam tu juga sejak saya mula serius dengan awak..

buchuk..
saya nak minta tolong awak..
tolong ingatkan saya setiap kali saya leka..
tolong ingatkan saya yg sy hanya syg awak sorang ajer..
tolong ingatkan saya tentang teruknya hidup saya kalau xde awak..
tolong ingatkan saya ni semua jika saya mula lupa tentang awak..

saya minta maaf kalau saya pernah buat salah..
saya janji saya akan cuba buat yg terbaek untuk kita..
i cannot swear but i can promise for that..

to my dearest Buchook,
kita  x pernah declare untuk jadi sepasang lover..
tapi, sy tetap anggap awak lover saya..
saya sayang awak..
saya tunggu awak..


i've been looking for a guy who calls me beautiful instead of hot, who calls me back when i hang up  on him, who will lie under the stars and listen to my heartbeat, or will stay awake just to watch me sleep... i've been waiting for a boy who kisses my forehead, who wants to show me off to the world when he is in track pants, who holds my hand in front if his friends, who thinks i am just as pretty without makeup on. one who is constantly reminding me of how much he cares and how luck he is to have I... 
The one who turns to his friends and says, "THAT"S HER"... 
but now, i've already found that guy.. 

i do love u so much buchuk!





2 comments: