Blogger Backgrounds

Sep 19, 2011

17 Sept 2011

17 sept 2011...
kenapa??
no matter what happen, 17th of Sept is the best day that I ever had!!
i have a date. date with my beloved one..
grrr... sumpa gelabah. rushing, tired. penat2 pun, bila dia dah usap kepala,
haissshhh.. hilang penat mek!
demi dia, xpe..
i sanggup. xpenat pun.
yg penting happy bersama dengan dia.
dekat dengan dia..
who knows, lelaki yg baru berumur 18 tahun yg berjaya tarik perhatian aku.
saya x pernah rasa boring bila bersama dengan dia.
even setiap saat saya text dia, call jangan cakap...
setiap hari.. x kira masa.. unless pukul 8-12 malam..
kenapa??
errr.. rahsia!
hehehe.. xde ah.. sebab tuh masa untuk kami beriadah sesama sendiri.. :P
err... saya rasa, tu jer cara untuk kitorg keep in touch sebab dia jauh dari saya.
jumpa sebulan hanya beberapa kali jer.
cara untuk kita sentiasa ingat orang yg jauh is by keep in touch ah saya rasa.
sebab kita dah jarang jumpa, kalau jarang call n text tentu kita akan bosan, n sunyi.

jadi, cuti Hari Malaysia kitorang spend dengan sebaik mungkin even x planning dengan baik.
hahahaha..

it started around 6 pm on last Saturday..
apa2 pun, just nak cakap, bermula dengan bala!!!
bala???
yelah! wallet dia pulak boleh hilang.. haish..
jadi, kami pun terdiam sejenak.
mencari duit, hanya ada seratus jer dalam tangan.

belek punye belek, tenung sampai tembus duit nie, dia pun cakap,
" awak tgk lah muka agung tuh lama2.. dia pun tengok awak jugak.."
hahaha.. sibuk jer.
we plan, RM 50 untuk dia, RM 50 untuk saya. *dah macam destinasi bajet plak*
cukup x?? dia kata, kalau kita x pegi mana2 cukup.
dan kami pun koyakkan duit nie ambil sorang separuh.
hebat x?? hahaha..

dan kami pun meneruskan perjalanan ke Bandar Sunway.
pegi mane?
x pegi mane...
Sunway Pyramid jer.
plan at de 1st nak tengok movie.
tapi, movie semua penuh.....semua x best...
orang ramai... jadi, perut dah lapar, kami meninggalkan cinema area tuh.
pergi cari makan..


 pakai camera depan..  x clear.. xper. yg penting, saya cantik. hahaha.
 awak memang suka snap saya tengah makan n minum! 

after makan, kitorang kuar tgk dah lewat malam..
hurmm... destinasi seterusnyer???
i-City~~~
kat sini kami banyak chillin together..
happy sangat2.. i don't care what people around us say.
we are in luve!!!
sebelum tuh, on de way nak pergi sane, i tukar baju dalam kereta..
wat the hell??
perkara biasa aq lakukan..
as long x de sape nampak..
bila baju dah bertukar, disituh keselesaan hadir dalam diri!

dan kami habiskan masa bermesra bersama sepuas yang mungkin di taman i-City...
kitorang snap gambar banyak-banyak..
muka dah jangan cakap..
muka dari siang x mandi..
muka penat.. muka berminyak.
who cares..??

yang penting saya ada dia..
dan dia ada saya..
kami lepak di tangga..
kat situh amik gambar banyak-banyak..
tapi x jadi..
sebab fon mahal sangat.. ahahahaha


  
first snap kat tangga... 

muchuk!! 


UNICORN!!! tapi, kenapa tanduk u kat situh? unicorn kan kat dahi.. haish.. pelik2 jer..

 tomey gila!!!



eh-eh! ada orang eah belakang saya?? hahaha... xper.. penatacahayaan yang lebih. bukan salah kulit. :P
 i love when sat there n we sing together.
we never care about the people around us..
" i was born to tell u i love u"

after that, kitorang gerak ker bawah pokok-pokok pulak..
best ker? dulu x best.
sekarang dah best.
sebab apa? 
sebab i-City sekarang dah best. 
buat macam city of entertainment dah.
yg keduanya, sebab ada dia..
ngeee.. :D
 bila tiba kat bawah pokok, jom, tengok gambar kitorang!
hahahahaha.. 
macam-macam kerenah beb!


 awak bajet awak comel ker?? 


tatto saya~


ada bunga-bunga lagi.. jambu gituh! hahaha.. 


yer.. saya tau, awak dan saya comel.. 

 
sibuk jer dekat-dekat..



bau ketiak syape macham??? hahahaha


manja x? jangan jeles..


 :P bweekkk... beauty and cutee..


buat ah muka macam tuh! x comel!!! 


saya suka gambar yang nie!!!


pelik jerk??


  dah kenapa??


yer.. saya tau awak tinggi!!!

saya kene kuruskan badan saya.. 
sebab dia x berapa nak kuat dukung saya..
ngeee... :D

dan inilah kisah saya dan dia pada hari sabtu yang lepas.
insyaAllah, kami akan dating lagi pada masa yang akan datang. 
dan saya akan update bila saya keluar lagi dengan dia k..
i love the way you are dear.. 

4 comments:

  1. yeahhhh...suka2...

    xkisah la siapa dia...berapa umur dia...dr mana pun dia...janji dia boleh buat kita happy that is the best think, kan adda =)

    aku tumpang hepi jugak...sweet jek...

    ReplyDelete
  2. thanx mai.. mai.. ko betul ker x kenal dia?? ko ada fren dengan dia ah kat fb.

    ReplyDelete
  3. sape kata aq x kenal die...kenal sgt2...hehehe

    sbb 2 aq kata siapa pon die...brape pn umur die...de best think is die buat kita hepi faham kita..

    ReplyDelete
  4. lol....
    malu ah camni kalau ko kenal!!!! grrr..

    ReplyDelete