Blogger Backgrounds

Sep 27, 2011

haish.. kenapa ah this lately mood x berapa nak betul? asyik nak marah-marah jer...dah tue, selalu buat dia rasa bersalah. ni mesti kes nak per**d. hurm.. rasa nak nangis pun ada. bukan rasa-rasa, tapi, dah nagis-nangis dah pun balik class malam nie. see! memang i'm in unstable mood lah. sayang, minta maaf sayang. saya x ada niat pun ok. saya cuma cepat terasa nak melenting. sayang, tau x saya rindu awak gila? tapi, saya x nak susahkan awak. tolong jangan susahkan diri awak ok sayang. no matter what happen, saya x kan restu kalau awak susahkan diri awak semata-mata nak jumpa saya. awak tau x, x jumpa pun x apa. asalkan saya masih ada awak. bukan x jumpa bermakna kita boleh bersama lagi. kita pun boleh jumpa kat skype kan??? apa ada hal? cuma rindu saya jer yang x terkata. awak jangan risaukan pasal saya. rindu-rindu saya, saya boleh tahan lagi. tapi, saya akan rasa lebih bersalah kalau awak susahkan diri awak, ikat perut awak setiap hari, semata-mata nak jumpa saya. relaks k. chill. saya tetap sayang awak. awak nak tau x?
kenapa saya upload nie? jap eah.. saya fokuskan kat bawah nie.. try scroll down ur cursor...

x clear ah.. hurm.. xper.. yg penting, nampak kan warna hijau tu? warna hiaju menandakan user profile tue sedang online. nak tau x apa yang istimewanyer?? cuba tengok betul2.. kenapa yang lain x online, tapi, my SyafiQ sorang jer yg online. x pelik ker?? sebenarnyer, waktu nie, laptop hang 5 minit. x leh klik apa2.. jadi, i cepat print screen nak show kejadian pelik yg x berapa nak menarik sangat nie.. hahaha.. yg penting, waktu ni,saya x online, dan dia dah lama keluar pergi mane entah and dia x online. see.. betapa kuatnyer jodoh??? haaaa... saya tau. dia baik. dia x pernah nak ketepikan saya. saya sayang dia, sebab X dia macam bekas-bekas saya yang dulu.. kenapa? dia sangat mementingkan saya. kalau saya kata nak jumpa, even dia tengah beraya pun, dia akan lari dari kawan-kawan dia, dan jumpa saya even jauh sampai ke utara johor.. *utara johor dia sanggup.. hehehe.. ni x, saya minta nak jumpa, just cakap "hurm, xde rezeki nak jumpa,.. nak buat macam mane ah.".. saya suka orang yang berusaha keras demi saya.. dia tinggalkan kawan dan x berapa nak utamakan keluarga dalam hidup dia. it doesn't mean yg dia tuh x pentingkan keluarga, tapi, kalau adik-beradik ada lebih dari seorang, apa kata, bg chance kat adik-beradik yang lain untuk berkhidmat kat keluarga ko tuh..
kalau ko tau nak give and take dengan aku, aku pun boleh macam tu. jangan pernah buat hidup aku sia-sia sedangkan aku tau waktu tu kita boleh x jadikan ianya sia2.... 
oleh kerana itu, Syafiq sangat berbeza dari yang sebelumnye.. dengan penuh hormat, saya sangat menghargai setiap pengorbanan yang dia dah lakukan.. saya sangat sayang awak, Muhammad Syafiq <3 <3 <3

No comments:

Post a Comment