Blogger Backgrounds

Nov 30, 2011

Syeera Sanders ke najwa latif???

hehehehe...
kenal tak dua nama yang jadi headline tuh?
tipu ah kalau x kenal siapa najwa latif. gegerl yang asal Batu Pahat uh. hurm, yg pemes dengan lagu cinta muka buku.

comel kan??
sweet kan??

     errr... comel tidak? hurm.. boleh lah.. comel lah.. mata yang bulat. tapi, cuba tengok yang sorang lagi kat bawah nie..


syeera sander,

x ramai yang kenal. bagi aku dia memang artis. artis youtube. dah lah comel. suara gila sedap. lebih sedap dari suara najwa latif yang mendatar tuh. syeera ni sekarang stay at Brunei. hurm.. kaya pun kaya. hahaha. comel gila.. suara dia kalau korang dengar memang x bosan. 


  







suka yang nie
ayu dia pakai baju kurung

sweet...
tetap comel
muka dia memang market kan?? suara sedap. muka cute! sebab tuh aku suka gila kat dia. suka dengar lagu2 dia. 

terbaeeeekkkk *boboiboy*
hahahaha... 
najwa latif, setiap kali video mesti ada intro.. "hey guys.. i'm najwa latid. today i gonna sing the song.. bla..bla.. bla.. " 
syeera punyer intro relaks jer.. xde apa pun. tp, sekali kuar suara, superb!! <3


jom dengar sikit suara-suara syeera...

yang ni dia nyanyi guna keyboard... suara dia memang x leh blah ah.. superb gila!!!


yang ini lagu asal dia. lagu asal pun boleh ada markett... 

ni lagu cover dia yang paling aku suka!!! sempoi ah syeera!!

heheheeh.. intro guna fon jer! suka!!!

yang ni original!! suara memang sumpa sedap!!

haishhh... memang sehari suntuk dengar suara dia pun x bosan!

yang ni cover dia paling steady. ikut cara dia.. 

dah lah. malas nak upload lagi banyak2. bukan apa. upload jer mesti nak dengar sekali. kalau macam ni, sampai bila entry ni nak habis kan?? hahahaha.. korang cuba tengok sekali video original dia tajuk _aku berundur. pun best jugak..
syeera seorang yang x gila glamour sangat. dia jadikan ini sebagai hobi dia. buktinyer, dia dah terminate dah account dia sebab kononyer nak fokus study kott.. huhuhuhu... orang offer dia pun, dia reject atas alasan dia still study. best x?? dan x semua lagu dia nak cover macam......?? hehehehe.. sendiri faha, ah k.
mungkin sebab aku lebih suka artis brunei n singapore kott..

contohnyer.. JAZZ HAYAT (bruneian)

PUTRI NORIZAH (bruneian)
ni dia duet...
WAWAN AURAS (singaporian)




n ramai lagi lah... sorry yer... 

*adat lah. setiap orang, ada yang suka, ada yang x suka sesuatu, lain orang lain citarasa!!

No comments:

Post a Comment