Blogger Backgrounds

Nov 10, 2011

awaaaakkk.....!!! 
saya betul-betul rindu awak.
serius! 
rindu sangat-sangat. 
saya pun x tau kenapa. 

mungkin saya dah terlalu bosan. jadi, saya fikir sesuatu yang boleh buatkan saya happy.
saya suka tengok awak senyum. saya suka tengok awak stare kat saya. hish... saya x tau ah kenapa!!!

tapi, saya masih teragak-agak tentang awak. after wat happened on me, saya masih lagi berada dalam keadaan trauma. saya berhati-hati. saya takut hati saya luka lagi. awak sendiri x tunjukkan apa-apa yang boleh nak diharapkan. awak sendiri cakap, awak jahat. since saya baru kene tipu, jadi saya macam ragu-ragu ah kat awak.

but, masa mula-mula kita jumpa, saya x sangka awak x sombong. memang lah tengok muka dekat campus macam x de hati n perasaan. tapi, sumpa awak lain! 

saya nak minta maaf. kerana saya kereta awak accident. saya minta maaf sangat-sangat. saya xde niat nak biarkan benda ni berlaku. saya x terfikir langsung. saya fikir, awak akn hati-hati. tapi, yelah. malang x berbau. serious saya minta maaf.


hurm.. saya rasa memang saya xde luck dengan lelaki. kerana saya, ramai lelaki yang datang dekat dengan saya, dapat bala. saya minta maaf. kerana saya, awak susah ulang alik dari rumah ke campus. kalau saya xde apa-apa hal, saya dah bagi guna kereta saya kat awak. tapi, saya x tentu. kadang-kadang ayah saya emergency call suruh balik teman mak, sebab dia nak outstation. saya minta maaf awak... 

kalau awak sudi, ada masa, kita keluar lagi.. rindu!!! auchh...~

No comments:

Post a Comment