Blogger Backgrounds

Nov 15, 2011

diam-diam berisi..

hai awak.. 
hish malu pulak nak citer..
kawan-kawan awak dengki kita eah?? jahat ah.. malu tau. kita tau, awak pun malu..
awak ni memang kan??
diam-diam berisi.. 
lebih baik diam tapi, sayang dari GEMPAK tapi, kosong kan awak kan??? 
ngeee... 
awak suka nyakat saya kan? nakal! tapi, awak tetap tomey!!! dalam group awak, saya akan stalk awak jer.. ahahha.. kelab bujang eah syg! siot jer.. hahahahahahaha,...

nak tau siapa dia? relaks dulu. biar lelaki datang kat kita. kayh? mesti korang pelik kan? aku baru putus dengan syafiq, tapi, relaks jer kan?
hahahaha.. cukup lah.. lelaki kan.. easy come easy go maaa.... tapi, i bet, kali ni i x kan kene tipu lagi. insyaAllah.. sebab tuh kali ni, i banyak bagi test kat dia.. hehehehe.. syafiq oh syafiq.. hope u happy naaa... kau tinggalkan aku, aku terima jer.. semoga kau berjaya dalam hidup. begitu jugak dengan aku.. amiiinnn.. watever it is, yang baru ni tetap sy sayang.. salam!

No comments:

Post a Comment