Blogger Backgrounds

Nov 10, 2011

jawapan x sedia lagi nak dikeluarkan..

awak...
saya nak minta maaf. sebab saya memang x ada jawapan untuk soalan awak.soalan setiap kali awak bertanyakan saya, kenapa saya boleh cepat mesra dengan awak. actually, bukan x ada. sebenarnya ada. cuma, saya x nak bagitau. saya x akan bagitau. kali ini, saya akan lebih berhati-hati dalam setiap langkah saya dan gerak-geri saya akan saya kawal.

setiap kali saya nampak awak, saya x akan berpaling untuk kali kedua. bagi saya, antara kita ada boundary. x akan mungkin saya akan dapat bersama dengan awak. bukan bersama, tegur pun x akan mungkin. tengok muka dah tau yang awak nie memang hard to get. lagipun, saya dah ada bf waktu tu. jadi, saya cuma anggap, awak nie sebagai pencuci mata saya jer.

tapi, siapa tahu? di hujung perhubungan saya dengan bf saya, saya mula dapat hint. saya cari sesuatu tentang diri awak. makin bertambah minat nak tahu siapa awak start bulan lepas.

***** nak tau lebih lanjut, follow jer k.

No comments:

Post a Comment