Blogger Backgrounds

Mar 26, 2012

ooopppsss... mmuaaahhh

assalamualaikum..
hello everyone. hey! hey! hey! today is my birthday!! 25th of March. hurm.. it's actually birthday saya yang 22nd. hahaha.. tua dah kan? 22 tahun.  yeah. 22 tahun. akk dah 23 tahun pada 23rd of March yg lepas. cerita pasal wish, ada banyak sebenarnya wish aku untuk tahun nie. tapi, biarlah jadi rahsia kayh.
haaa... macam korang jugak. cerita pasal bufday, mesti ada yg dapat hadiah kan? hadiah tahun ni x banyak sangat ah. biasa lah orang x ramai kawan, memang macam nie. hahaha.. yang penting orang ingat sudah.
my Shazwan ada bagi hadiah tau! hehehe.. barang yang dia bagi tu comel gila! sama macam dia. yelah. dia tu kan slow. kalau bawak kereta memang slow gila sama macam kura-kura. n so, since i selalu kutuk dia macam kura-kura, he give me a 'pet'! yeah.. a 'pet'. dia bagi i pillopet actually. n the 'pet' is tortoise.


haaa.. ni lah dia. comel tak? comel kan?! sama macam wan! hahaha.. nama dia baby tossiey.
n dia ada birth certificate tau:


ok. since i dapat ni time 22hb so, i put his birthday on 22th of march 2012. lagipun, tu tarikh month-versary i dengan shazwan yg ketiga bulan. hahahaha. baru tiga bulan.

inilah rupa dia yang sebenar. baby tossiey memang comel. dia juga boleh jadi pillow. nak tengok? haaa... ni dia.


haaa.. ni dia. kita boleh jadikan dia pillow... ok! apa yang kurang??
mata dia kan?? hehehehe.. mata dia ada. cuma kurang nampak. sebab mata dia sepet macam shazwan! hahahah.. meyh kita korek sikit mata dia.


nampak tak?? x nampak lagi?? jap....

haaa.. tu!!! nampak kan?? kecik di celah2 bulu.. biasa lah.. orang yang belikan pun mata dia sepet. hahaha.. sorry baby! i didn't meant to.. hahahahaha

n i have another one gift from him. errrmm... gift ni agak special lah jugak. n hadiah yang kedua ni memang buat aku terkedu sejenak. hadiah yang biasa, simple, tapi, berharga... mestilah. emas 9k. even it was just 9k, but it was still gold ok. come on... look at this.. anyway, i just put it on the tossiey. sebab masa i dapat barang ni, i x dpt dalam box. tapi, dia buat surprise dalam box stars dia tuh. dia suruh i cari harta karun. well, kau ingat kita ni tengah main treasure hunts ker??? huh?? haish. yelah.. cari jer lah.. n jumpa lah benda ni terselit kat celah love note..

a ring.



simple kan?? no diamond!!! senang... tahan lasak sikit.. hehehe



n last but not least lah kan, is my present from mak n ayah!! tq mom! tq dad!! adda syg gila kat mak... syg gila jugak kat ayah.. thanx sangat2. barang ni cantik sangat. terima kasih. ini hadiah yang paling best!!! dalam banyak2 hadiah dlm tahun ni. sebab ye lah. dari parents kan.. suka sangat!!




cantik! suka sangat!! suka sangat gelang kaki nie... cantik! simple! so, lepas ni mak boleh cari adda dgn bunyi loceng tu ok mak.. ayah.. thanx.. love u all so much!!!

No comments:

Post a Comment