Blogger Backgrounds

Jan 8, 2011

diri aq sebagai anak tunggal

aq, Nurazreena Suhada Binti Mohd Rohani..
aq adalah anak tunggal kepada si comel Pn Zabedah n si sporting En Mohd Rohani..
ramai org cakap, bestnyer anak tunggal.. tp, korang pernah terfikir x disebalik keseronokan yg aq kecapi??
 ada part2 yg aq x dpt mcm org lain dpt..
antaranye, aq teringinkan kasih seorang abg..
aq rasa suka sgt klu ada abg..
aq nak abg yg syg mcm dlm cerita schubert's serenade tuh.. abg shah!! 
tu soal kasih abg...
yg second, aq leh ada teman.. kan best.. huhuhuhu.. n macam2 lagi lah..
tapi, aq x kisah semua tuh.. sebab aq dah ada adik yg comel..
nak tgk??
 ini pic dia bersama dengan anak sedara aq.. kira anak sepupu aq lah.. mak dia tuh anak angkat mak aq.. comel x ayish?? dia yg pakai baju maroon tuh... well, dia memang ada mix sikit.. mix indian.. yg baju merah tuh, berdarah campuran cina.. so, we all satu Malaysia!!!
yg ini pulak sambut bufday dia yg ke-3.. comel x?? kitorg dpat sponsored aiskrim walls 6 bekas!! with all the topping ala2 baskin robbin gituh.. huhuhu.. k ah.. apa2 pun, aq syg dia, mak n ayah sekali...
harap kitorang dapat bersama smpai bila2.. smapai adik besar n aq dah beranak pinak!

No comments:

Post a Comment