Blogger Backgrounds

Jan 7, 2011

"am i miss u? yes! i miss u!!"


dulu dia baik n x sombong.. tp, skunk nie dah sombong.. kalau dulu, dia selalu text aq.. kdg2 aq saje x text dia dr pagi.. tp, bila petang, dia akn cari aq.. mane dia yg dulu?? mane kau hilang ye?? 

aq rindu kat kau.. 
aq rindu kelly kau! 
aq rindu gelak tawa kau! 
aq rindu lepak dgn kau! 
aq rindu nak baling siput kat kau! 
aq rindu nak baling siput kat kelly kau! 
aq rindu nak sakat kau! 
aq rindu dapat text dr kau!! 
aq rindu nak tgk muka kau marah bila air pantai tempias kene kau bila dia hempas batu...!
aq rindu nak kene marah dgn kau spya aq habiskan makanan aq..!! 
aq rindu nak duduk sebelah kau time ku drive! 
aq rindu nak kene ejek dari kau bila part aq pergi pasar!
aq rindu nak kutuk2 dgn kau! 

aq ingat lagi satu hari tu.. aq ngaku aq nie EGO!! aq saje x nak text kau dulu.. so, dari pagi smpai lah ke petang aq n kau xde sms... last2, dia msg aq.. kau text, "am i missing u? yess! i miss u! adda wat pe tuh?".... pergh.. sentap aq baca text tu.. aq tnye.. pehal nak rindu2?? pndai bodek.. dia kata, tu lah spontaneous sentences yg dia leh tulis.. bermakna, dia mmg betul2 *teeet*.. xnak cakap..

aq sebenarnya mula dah suka kat dia.. tapi, apa boleh buat, dia dah ada gf.. dia kata, dia syg gf dia.. tp, klu syg, nape nak text aq setiap hari???  kdg2, aq rindu text intro dia hari2, "awk.. x rindu sy ker??".. hahahaha.. dia mmg pndai tarik perhatian aq.... tu yg wat aq suka.. kdg2 aq terlpas gak cakp aq pun rindu... hahahah.. ahti pempuan beb.. sekental mane pun, se'rock' mana pun, leh tangkap jiwang gak.. kan3??

aq suka dia, sbb dia selalu kuatkan smangat aq.. dia suka wat aq gelak.. suka lepak chill dgn aq! tu yg aq suka.. n aq jugak suka cara dia tegur aq.. dia x tegur direct.. tp, dia tegur dlm bahasa lain.. hahaha... terus trang aq ckap, dia lah lelaki pertama yg buat aq berminat nak melangkahkan kaki ke alam berhijab nie.. tp, x ready lagi.. dia pun pnh cakap... "xpe adda... take ur time".. dat'y aq suka dia! dia x mcam mamat2 lain yg suka mendesak.. tu blum citer time aq mood down lagi.. mmg ler.. mmg tangkap.. dia selalu jadi ais.. kasi aq co0l.. klu aq tgh sedih, dia selalu pujuk aq.. see!!! mcm mane aq x leh jatuh ati kat dia..

tapi, sejak sebulan yg lepas, dia dah hilang..
bak kata The Lucky Laki....."pergi meniggalkan aq"..
dia dah x text aq.. dia da x syg aq.. dia dah x tanya lagi khabar aq.. tp, xpe... 
aq x kisah...aq hanya boleh stalk kau dari jauh jer.. xpe.. aq kirimkan slam syg aq via bulan n laut.. 


salam rindu aq,
adda_messi

No comments:

Post a Comment