Blogger Backgrounds

Jan 7, 2011

"cuma x nak dekat sangat dah"

assalamulaikum..
jumaat.. penghulu segala hari...
ada rahmat?? alhamdulillah..
ada bala?? sabar.. tu lah dugaan kita sebagai hamba-Nya..

baru semalam aq berblogging.. aq cakap, dah lama x berbual dgn dia...
tapi, baru sekejap tadi, dia text aq kat chat box..
waaa.... rindunye..
suka sgt..
tp, betullah org kata... jgn terlalu gembira dgn sesuatu yg elok tu.. sbb seseuatu yg elok tuh mesti ada yg x elok..
  tanya dia..
knape lama x text...?? jawapan dia simple je...ENTAH! x de jawapan..
hurm.. dari situ dah tau.. tp, xpe lah.. aq pun faham status aq..
aq cakap lah, lupa ker??
dia kata, x lupa.. "cuma x nak dekat sgt dah"..
waaaa.. sentap aq dek kata2 dia tu...
melampau jugak orang laki nie kan?? time dia nak apakai kite jer dia cari kita..
time x nak pakai, ke lubang jamban dia humabnnya..
tapi, aq tau...
bukan laki2 jerk yg mcm tuh.. perempuan pun sama jerk.. xpe lah..
yg penting, kita sama2 pndai jaga diri okayh!!!

No comments:

Post a Comment