Blogger Backgrounds

Jun 8, 2011

madu? manis x?





orang kata madu tu manis. memanglah manis. tapi, korang kan tau, aq x suka benda manis2. bau pun x suka. hahaha.. apa? betul lah! aq x suka benda manis2 ok! sakit tekak aq kalau makan benda yg manis2. lagi2 benda2 yg bermadu2 nie. haaaa... cakap pasal madu.
aq dapat bygkan. perit dowh! no wonder lah aq x suka manis! 
tapi, ni story bukn pasal madu yg buat makan tu. tapi, ni story tentang madu yg relationship tu. 
hurm, kalau korang tanye aq, aq akan terus terang cakap, madu tu sungguh pahit. perit. sakit.
memang kau happy bila bersama dengan dia. tapi, setiap kali dengan dia berpisah, setiap kali tu juak lah kau akan rasa ada boundary antara kau dengan dia, untuk dia dengan si dia. susah. nak nangis pun ada time buat story nie. tapi, nk wat macam mane? dah itu jer yg aq tau. aq dengar story, aq story balik. apa yg aq tau, klu seseorang tu sanggup nak bermadu, memang xde perkara lain unless sayang membuta tuli! hahaha.. sayang! sayang! sayang! dan........ CINTA!

No comments:

Post a Comment