Blogger Backgrounds

Apr 6, 2013

Bila class sir rahimy bermula...

Ok. Sebelum cerita dimulakan, aq introduce dulu siapa sir rahimy ni. Dia ni seorg lelaki yg mengajar aq subject Community Health 1 & Mass Disaster..  Teramatlah bosan apabila dia mengajar sehingga menyebabkan ramai orang mula berfikir untuk melelapkn mata ataupun bermain bingo sepertimana yg aq selalu buat dan juga melayangkan fikiran ketempat lain.
Cerita ni bermula bila aq dgn mak berangan ala2 angan mat jenin kononnye nak pindah UK. Aq pun start ah merepek-repek ajak si sha ni pindah uk. Aq ckp ah..aq nk umah yg lari2 balik sekolah, terus ketuk pintu. Rumahnye ada tngga, tepi jalan, xde anjung... Dpt mcm tu pun best. Park keta tepi jalan. Bila ada salji, mesti penuh depan umah. Klu dpt umah yg ada halaman pun ok jgak. Nak tanam pokok epal. Ada yg masak je, mesti sha curi. Sha kata, dia x curi. Dia mkn je smbil duk bawah pokok. POYO!!! Pastu nk peti surat yg hemisphere with paperboy ari2 baling paper. Sha ckp, klu setakat nk peti surat hemisphere tu, bek pacak depan umah... X yah nk pindah uk sgt ah kan.hahaha... Ok!! Yg rara pulak sibuk ajak pindah Paris.. Paris??? Ok gak!!! Nak!! Mesti best kan.. Bygkn ada kawan2 ikut sekali kita pergi tempat2 baru ni. Mesti best kan? Hahaha.. Dah!! Rara! Stop thinking about Paris! Azreen!! Stop thinking about UK!!! Jom ke Venice,Italy!!! Bye

No comments:

Post a Comment