Blogger Backgrounds

Feb 5, 2012

salam maaf dari saya.

bila berfikir balik, kenapa semua ni mesti hadir dalam hubungan kita? apa salah saya? hina ke saya di mata kawan- kawan awak. saya dikutuk depan awak, awak langsung x defend saya. sedangkan saya, bila kawan-kawan saya kutuk awak, saya defend awak and terangkan hal yang sebenar. tapi, awak langsung x pernah defend saya. dua kali awak buat saya macam ni. awak sayang saya ke x sebenarnya? kalau awak sayang, mesti awak akan jaga maruah saya even ketika saya xde.....macam mana saya jaga maruah awak. tapi, awak langsung x. awak lebih memilih berdiam diri bila saya dikutuk. kenapa??? kenapa??? kenapa??? mungkin sebab awak dah kawan dengan dia selama 3 tahun. tapi, awak sedar x? ada kawan yang perlu kita hormat, ada kawan yang perlu kita tegur bila jelas kesilapannya depan kita.. kalau dah kawan kita tu menghasut kita dengan benda yang x elok, suka ambil kesempatan terhadap kita, x kan kita masih nak diam lagi? saya x minta awak tinggalkan dia.. tapi, saya minta awak, jaga kehormatan saya bila dia bercakap tentang saya.
saya bertudung or tidak, saya menyingsing lengan baju kurung saya or tidak, langsung saya x kacau hidup dia. tolong lah faham... even saya x bertudung tapi, hal hidup mati orang, dosa pahala orang saya x pernah kacau. saya x faham. apa salah saya sampai kawan awak hukum saya macam ni. saya x nak apa2. saya cuma nak pelindung diri jer ketika saya dikutuk di caci oleh dia. x ada orang lain yang boleh buat dia diam, selain awak. tapi, saya langsung x nampak usaha awak dalam mempertahankan saya. saya minta maaf. mungkin saya perlu buat satu keputusan yang susah saya nak buat.
assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment