Blogger Backgrounds

Jan 27, 2014

Mimpi

Assalamualaikum... Dan selamat pagi. Nak cerita pasal mmpi semalam. Aq x tau nak start dr mane. Yg pasti, aq mimpi ada mcm mane entah aq jatuh. Belakang badan aq ada lebam. And at the same time ada sorang laki yg selamatkan aq. Dia peluk aq masa aq jatuh tu. Tp masa aq jatuh tu, aq ada pgg satu kain putih. And kain putih tu tutup muka aq. The best part is dia peluk aq, and dia kiss dahi aq dari luar kain tu.. Whoaa.. Then dia bawak aq balik ke banglo dia. U know wat, banglo dia tu besar sgt. Tempat wudhu' dia ada banyak. Mcm fountain.. Dinding dia marble white. Cantik sgt.. Tempat wudhu' dia bertingkat. Cantik sangat. Paip dia mcm fountain. Sebelah tempat wudhu' dia aq nampak ada mak n adik perempuan dia tgh jalan keluar banglo. Tp dia pergi sebelah umah tu je. Bila aq tengok, sebelah umah tu kubur. Kubur tu cantik sgt. Kubur tu semua ada marble wane putih. Dari pintu belakang umah dia, nak ke tempat wudhu' tu and kubur tu, jalan kaki berkaki ayam je.. Aq tanya lelaki tu, kubur sape. Dia kata kubur datuk dia. Dia nak bacakan yaasin. Tanpa sebarang cerita, aq minta dia yaasin, n duduk sebelah mak dia join baca yaasin. Tapi aq x tau sape laki tu. Dia putih! Muka dia suci. Siapa dia tu?

No comments:

Post a Comment