Blogger Backgrounds

Jan 19, 2014

Cerita lama

Haaa... Lama x post blog.. Apa2 pun happy new year! Happy thaipusam..!! Sorry... Lambat..
Lambat sgt nak bercerita.. Tp harini nak cerita pasal citer lama.. Cerita sang lelaki lama yg nak jadi pencintanya namun x kesampaian.. 
Saje je. Mungkin kerana tetiba bayang kelibat gelak tawanya terlintas di kepala aku kot. Ok.. Dia.. Sejak dari form5 aq dah kenal dia.. Well, he's good in looking.. Ommey ah gak. Simpan je minat2 ni sebab aq tau dia mmg budak pandai n mane ah pandang aq ni. Nak dijadikan cerita, semakin berusia bumi kita semakin dekat peluang aq dekat dgn dia.. Cerita ni masa aq tingakatan 6.. Weyh!!! Kitorang satu class weyh... Hahaha.. Wat de fate?! Tp kisah hati ni tetap dirahsiakan.. Tp 'jodoh' perkenalan kitorg kat form 6 tu x lama sebab dia pergi tgglkn form 6 pergi ke institut pengajian lain ah...well, after form 6, kugagahkan cursor mouse untuk klik on "Add Friend" kat fb dia.. Wohoooo... After that, dia pun approve.. Lagi ah wohooooooo.. N the best part is, dia im aq duluuuu... Biasa lah.. Gedik2 sikit, jantan cair... Kononnya nak jadikan bf.. Or lebih sesuai dikatakan otw nak couple.. Tp, atas sebab2 yg tertentu, kami x dapat meneruskan niatnya yg kononnya nak bercinta hingga ke akhir hayat.. Kitorg lost contact berapa lama entah tetiba nampak dia 'is in relationship' with someone else. Bila ditanya, n dia explain, aq tetap menafikan benda postive should be.. Then.. Kami terpisah sebelum terjalin sebarang ikatan dan sebelum terluahnya kata keramat percintaan.. Cuma aq nak cakap, aq dah stalk kau sejak dari high school lagi.. #p/s: terima kasih atas takdir perpisahan kita kerana itu, aq jumpa mr right aq yg memang aq nak sangat sehidup semati dengan dia.. #shazwan. Nama dan siapa hamba Allah tu, aq minta maaf, aq minta ampun, aq minta jangan ditanya, kerana aq x nak ditanya siapa.. K.. Harap maklum..

No comments:

Post a Comment