Blogger Backgrounds

May 8, 2011

Happy Mother's Day

maaaaak!!!
selamat hari ibu..
kita rindu kat mak..
minta maaf dulu sebab kita x dapat nak celebrate mother's day dengan mak hari ni.
and kita rushing nak balik shah alam malam tadi..
sebab kita ada assignment kene buat.
nak hantar hari selasa nie.


tapi kan mak, 
sungguh!
walaupun badan kita kat sini, 
soul kita kat rumah.
kita teringat kat mak.
kita sayang mak.
kita nak sambut hari ibu ni untuk mak.

kita tanya mak nak hadiah apa?
mak cakap, 
mak nak kita jadi anak yg baik
and also berjaya dalam hidup.

InsyaAllah mak..
kita buat yg terbaik ok mak? 
kita syg giler kat mak! 
mak lah the best mom in de world! 

mak lah doktor terhebat buat kita!
fashion designer yg terhebat buat kita and adik!
teacher paling excellent buat kami!
tukang masak paking handal buat kami sekeluarga...!
penyanyi paling cool!
and also,
kaunsellor paling best time kitorg dalam masalah!
senang citer mak lah mak paling sempoi dalam dunia nie! 

cuyunk mak!

No comments:

Post a Comment