Blogger Backgrounds

Feb 4, 2013

Happy Birthday Darl

well, hari ni officially is my bf's birthday.. 4th Feb.. hari ulang tahunnya yang ke-22.. first of all i nak ucapkan tahniah sebab dah dapat kerja baru officially @ North Labis Estate, Sime Darby as MA.. wow! MA Muhammad Shazwan lah.. second, sorry, sebab x dapat nak celebrate sama. third, sorry sebab no special gift. i'm so sorry...sayang x sempat nak beli sebelum b pergi kerja. forth, i love u so much.. ahahahha...

sepanjang hampir setahun sebulan ni, i nak selongkar bilik.. nak ikut? jom! nak tau barang apa? ni semua barang yang my SEPET pernah bagi n semua barang yang berkaitan dengan my SEPET..






first of all.. :

this is my LOVE BOX


my sweet little TOSSIEY. wan x kan bagi binatang fur sebab aku ni ada asthma, so, dia x kan pernah bagi kucing, hamster or any kind of animals yang berbulu termasuk rabbit! this tossiey dia bagi sebab aku selalu cakap dia tu bawak keta slow macam kura-kura.. hahaha.. this is tortoise actually. 


this white gold ring adalah hadiah harijadi yang lepas. termasuk dengan binatang peliharaan kat atas tu.


perfume Body Shop ni, dia bagi... hehehe.. 


and this lotion, i rembat dalam kereta dia.. ngee...


salah satu sepit rambut yang dia pernah bagi. 


earings yang tinggal. yang lain ada lagi, tapi, xpelah. cukup lah satu untuk di-public view-kan


pendrive MSU 4GB yang kitorg dapat sebab menang satu pertandingan ni.. ada lagi.. i dengan dia, dapat beg. tapi, malas nak selongkar stor. sebab beg tu dah masukkan dalam stor.


this bear!! masa Xmass lepas.

 these shirt was given by him masa bila eakh. dalam awal tahun nie jugak lah.






a greatest fitflop that i ever had. nak tau x? i just cakap, suka sangat kasut nie. a week later, he bought me this.. sumpah suka!!! 



AND LAST BUT NOT LEAST, THIS IS A TELEKUNG!!!  dia bagi aku, and dia belikan untuk aku time dia pergi buat community service kat Ganu.. 

bagi dia, hidup ni enjoy, enjoy jugak. tikar sembahyang, kita jangan lupa.. itu prinsip dia. jadi, dia hadiahkan aku, telekung ni.. nilah yang jadi telekung harian aku.. MMMMuaaahh.. sumpah sayang kau lah baby!!

LASTLY, HAPPY BIRTHDAY MY DEAR

No comments:

Post a Comment